Hej

Jag heter Anna och välkommen till min butik.
Alla pappersprodukter är designade av mig och producerade här i Stockholm.

 

Här lämnar vi mer specifik information om köpvillkor.

 

Frakt:

Pris inom Sverige: 40 sek

Pris till övriga länder: 200 sek

Leveranstid: inom 3 veckor (inom Sverige). Produktionstid beror på vilka produkter du beställer och antalet. Om du önskar snabbare leverans ring oss på telefon 073-736 42 18 så kan vi svara på om det är möjligt för oss att leverera din order till ett tidigare datum.

Betalning: Faktura.
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Firma Anna Bor överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

Priser: Priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vid eventuella
prisändringar i webbutiken gäller det pris som är aktuellt vid kundens beställning.

 

Köp från utlandet:

Kan för tillfället ske genom förskottsbetalning till vårt internationella bankkonto.

Firma Anna Bor

Allyvägen 12, 145 59 Norsborg

SWIFT: NDEASESS

IBAN: SE 5800 0099 6034 0218 2400

Beställning: Vid betalningsmetod, välj ”Egen betalningsmetod”. Du får ett bekräftelsemejl på genomförd beställning. Produktionen startar så fort vi har mottagit betalning.

 

Öppet köp:

Vi har ej öppet köp på våra pappersvaror. Om du är osäker på ditt val av vara - beställ först olika provexemplar.

Avbeställning:

Vid tryckta samt personligt framtagna pappersvaror tar vi ut en avgift på 100 sek om avbeställning sker efter att vi har mejlat dig en PDF-fil med exempel på dina varor. Detta då vi lägger ned arbetstid på att ta fram dina personliga produkter.

När du har godkänt PDF-filen och produktionsprocessen har startat går det ej att avbeställa ordern.

Tryckfel:

Anna Bor the Desirable Crafts tar ej ansvar för stavfel på varor som på förväg har godkänts av kund. Det är kundens ansvar att noga kontrollera stavning, punktsättning, grammatik etc innan tryckning. Om ni upptäcker eget orsakade stavfel efter att er order mottagits och ni vill ha en ny uppsättning kan vi skapa det till ett rabatterat pris om 25%.

Om era varor har tryckfel som beror på oss trycker vi kostnadsfritt en ny uppsättning till er. Om det ej finns tid till detta kompenserar vi er med 50% rabatt på er order.                                       

Färgåtergivning på datorskärmar:

Alla datorskärmar återger färg olika. För att vara säker på val av rätt nyans rekommenderar vi att först beställa provexemplar av den vara ni är intresserad av. Returer på grund av missbelåtenhet av färg på varor accepteras ej.

Reklamation:

Kontrollera emballaget och varan då du tar emot den. Observera att fraktskador ska anmälas hos
postkontoret/utlämningsstället. Allt emballage ska visas upp.

Om en vara är trasig så kontakta oss senast 10 dagar efter leverans. Vi kontrollerar samtliga varor före leverans. En detaljerad beskrivning skall skickas till info@annabor.com med en bilddokumentation. Glöm inte att lämna ditt namn, telefonnummer samt ordernummer.

Vi skickar en returfraktsedel som du klistrar på paketet och du kan enkelt, och naturligtvis
utan kostnad, returnera varan till oss. När vi har mottagit ditt paket skickar vi dig en ny vara. Om
varan utgått får du välja mellan att byta mot en likvärdig vara eller om du vill ha pengarna tillbaka.

Upphovsrätt:
 

Samtliga bilder och illustrationer är tagna av oss, eller är i enstaka fall våra leverantörers produktbilder. De är skyddade av upphovsrätten och vi ber er att respektera detta. Vill du använda en bild i exempelvis i en blogg ber vi dig först kontakta oss på info@annabor.com.

Vi är nöjda när våra kunder är det

Vi går noggrant igenom varje beställning innan vi skickar den, om frågor uppkommer angående er order, tveka inte att kontakta oss. Om ni mejlar oss, glöm inte att ange ordernummer i ärenderaden. Vi är glada över att få vara en liten del av våra kunders minnesvärda tillfällen, och tar gärna emot bilder och feedback.